Masserer af gode Adobe kurser

At finde det perfekte Adobe kursus, som går helt i dybden, kan være lidt af en udfordring. Det er dog her at 4d kommer ind i billedet.

 

Her bliver der nemlig tilbudt en masse gode Adobe kurser, som kommer rundt omkring det hele. Men det er ikke det hele. For det er ikke kun et slags kursus man kan vælge imellem, der er nemlig mange forskellige, når det er at det kommer til det.

Her er der nogle som er mere grundlæggende, for dem som måske ikke kender så godt til Adobe. Men der er også nogle som bygger videre. De kurser kunne enten være for dem som har taget det forrige, eller allerede ved noget om Adobe og hvordan det hele lige hænger sammen.

 

Desuden, så er kurserne noget som alle kan bruge. Hvad end det er noget man bruger derhjemme, til virksomheden eller firmaet, eller noget helt tredje. Så uanset hvad, ville alle kunne få noget ud af kurset – hvor man jo selvfølgelig senere hen, vil kunne bruge den viden til at redigere, eftersom man er blevet bedre til det på kurset.

 

Beliggenhed og sted

Det med at redigere kan godt være svært. Nogle finder det sværere end andre, mens nogle synes at det ligger lige til højrebenet.

 

Hvis man er en af dem som finder det svært, har brug for at lære det bedre at kende, eller til at forstå det bedre, kunne et kursus i Adobe være en god start. Det kunne dog også være for dem som kender det, men gerne vil kende det endnu bedre.

 

Kurset finder sted på Strøget, det vil sige centrum af København. Lokalerne er funktionelle, lyse lokaler med moderne AV-udstyr. Udover det, så er der 4 hyggelige loungeområder, hvor man kan nyde sine pauser, hvis det er det man har lyst til. Der er også 3 store terrasser, hvor man kan få sig noget frisk luft og nyde Københavns atmosfære.

 

I loungeområderne, er der også mulighed for forfriskninger og snacks, når det er at der er pause. Det er en rigtig god ting, for så kan man få sig noget mere energi, så man ikke går hen og bliver træt midt i kurset.

 

Derudover, så bliver der også tilbudt virksomhedskurser samt firmakurser. Forløbet her bliver aftalt individuelt med en instruktør. Der bliver her taget udgangspunkt i moduler af de forskellige Adobe kurser.

De mange forskellige kurser

 

Men hvilke kurser er der så inde for Adobe? Der er i hvert fald et par stykker, som det er at man har mulighed for at vælge.

 

Selve emnerne er dog Acrobat, Illustrator, InDesign, Photoshop og til allersidst Premiere Pro. Under hver af disse, finderes der nogle mere dybdegående kurser, som man kan vælge imellem, når det er at det kommer til emnet.

 

Den første, Acrobat. Her er der både grundlæggende læring, samt en mere dybdegående form for kursus. I alt er der 4 forskellige at vælge imellem her.

 

Noget som både Illustrator kursus i København, Photoshop og InDesign har tilfælles, er at de alle har grundlæggende, udvidet og Basic (conducted in English.) Her har InDesign dog en mere end Illustrator og Photoshop kurset har sig, det er nemlig Adobe InDesign.

 

Så der er der altså også mange muligheder for nogle gode kurser, som bygger videre på det sidste. Siden at det jo er grundlæggende, udvidet og så videre.

 

Det sidste kursus som er, er Premiere Pro. Her inde under, som det eneste, er der Producer videoer med Premiere Pro. Ikke så mange muligheder som hos de andre, men det betyder dog ikke at det gør det værre.