Arkitekttegnede huse til salg i København og på Sjælland

Du har nu chancen for at få et specialt-designet hus til et typehus’ pris. Aldrig har det været så billigt at få dit drømmehus gjort til virkelighed. Kom igang og realisér den bolig, du aldrig havde turde håbe på, at du kunne få realiseret.

Lav pris er bestemt ikke udtryk for ringe kvalitet

Du skal ikke lade dig narre af de ekstremt lave priser som Living House Copenhagen A/S tilbyder. Du betaler for et typehus, men får i virkeligheden en arkitektdesignet bolig, som passer specifikt til dine behov. Projekterne foregår på Sjælland og er møntet mod at kunne skabe hjem, der er tilpasset til forskelligartede familiers specifikke behov. Det er dog vigtigt at bide mærke i, at det ikke sker på bekostning af den enkle og skønne arkitektoniske æstetik.

Boligen opføres i et nært samarbejde mellem byggeherren og Living House Copenhagen A/S, så du har rig mulighed for at påvirke det endelige produkt. Bygningen opføres med stor fleksibilitet i forhold til rumfordeling og valg af materialer. Med de priser som Living House Copenhagen A/S stiller for døren, skulle man bestemt ikke tro at man kan få den form for indflydelse på designet og byggeprocessen. Du kan, for eksempel, få en 170 m2 bolig af modellen Funkis til kun 2.856.000 kr. Det er ikke mere end 16.800 kr per m2. Vores pris er inklusive alle standardudgifter, også moms. Hvis du er af typen, der ikke gider bo i et hjem, som ikke er specialdesignet til dig, er Living House Copenhagen A/S’ tilbud noget for dig.

17Få dit byggeprojekt simpelt og nemt sat i værk i København eller på Sjælland

I projekter af dette omfang, giver mange familier op, før at bygningen overhovedet er sat igang. Det er ærgerligt, da de fleste aldrig finder ud af, hvor simpelt det kan gøres med Living House Copenhagen A/S. Tilbuddet består af en komplet nedrivelse af dit gamle hus, og opførelse af et indflytningsklart hjem på et halvt år. Der inkluderes også en 10-årig forsikring i tilbuddet, der gør, at du ikke behøver at bekymre dig det mindste omkring byggeskader. Forsikringen knytter sig til ejendommen, således at hvis du ejendommen bliver handlet videre inden for disse 10 år, vil den fremtidige ejer også være dækket af forsikringen. Det medvirker, at du ikke behøver være bange for ikke at kunne videresælge ejendommen. De arkitektdesignede huse er forresten af så høj kvalitet, at du bør kunne regne med en høj gensalgsværdi.

Du kan regne med at Living House Copenhagen A/S hjælper dig og din familie igennem hele byggeprocessen, og gør den store forandring til en overskuelig og simpel proces. Der er også mange penge at spare på at rive dit gamle hus ned. Der kan være store vedligeholdelses –og energiudgifter som du ved opførelsen af et splinternyt arkitektdesignet hus kommer til at spare i den anden ende.

Så hvad venter du på? Få dine drømmes bolig bygget på Sjælland eller i København med hjælp fra Living House Copenhagen A/S. Vil du vide mere? Læs mere via dette link.