Schleich leverer stadig varen efter mere end 50 år i branchen

Man skal helt tilbage til 1950’erne for at finde det første legetøj produceret af Schleich, der den dag i dag stadig leverer virkelighedstro kopier af bondegårdsdyr, vilde savannedyr, dinosaurer og endda også nogle spændende dyr fra fantasiens verden. Der er nogle helt bestemte faktorer, der gør at netop dette legetøjsmærke altid har været populært blandt både børn og forældre, nemlig at legetøjet fra Schleich kan levere varen og åbne op for de muligheder for leg som børnene har brug for, samt at dette følger EU lovgivningen om plast i legetøj.

En af de vigtigste kvaliteter ved legetøj som Schleich som forældrene kigger efter når det er ved at være tid til at lillemanden eller prinsessen derhjemme skal have fornyet mulighederne for leg og udfoldelse er naturligvis kvaliteten af de legetøj, der købes. Her ligger Schelich på en top tre over de brands, der leverer kvalitet af højeste niveau, ikke kun fordi de følger tidligere nævnte EU lovgivning, men også fordi de selv sætter høje standarder for deres legetøj og kvaliteten af dette i forhold til holdbarhed og brug. Når man køber legetøj fra Schleich skal man ikke tænke over PVC.

Legetøj til både piger og drenge fra Schleich

Når man køber eller giver legetøj fra Schleich behøver man ikke nødvendigvis at tænke på, om legetøjet vil falde i modtagerens smag, da det næsten er umuligt ikke at kunne finde noget som der mangler i samlingen, eller som passer til barnets køn og alder. Der findes både unisex legetøj og legetøj, der er tiltænkt hhv. drenge og piger i sortimentet fra Schleich, f.eks. kan man med fordel købe legetøj fra Horse Club serien til familiens små piger og ligeledes fra DC Comics serien eller dinosaur serien til drenge, hvor fantasien ingen grænser har for leg.

Det er altid muligt at finde tid og lyst til at hive sit legetøj fra Schleich frem, da det som tidligere nævnt kun er fantasien, der sætter grænser for hvor og hvordan man kan lege med dette. Legetøjet, der kan tåle at blive brugt igen og igen igennem flere generationer har uendelige muligheder for at børnene, og endda også de voksne, kan sætte fysiske rammer omkring deres fantasi og udleve en masse spændende eventyr direkte på stuegulvet. En af hovedelementerne i konceptet omkring Schleich er at børn skal have lov til at være børn uanset alder.