Bogføring og regnskab er nemt med Meneto

Meneto kan hjælpe dig som selvstændig med at få lavet dit regnskab. Regnskabet er noget af det vigtigste for virksomheden. Selvom mange mennesker og specielt selvstændige holder ikke af de mange tal, og fraser de skal holde styr på i forbindelse med deres regnskab.

Det er fraser såsom dækningsbidrag, likviditet og egenkapital. De kan virke tørre kedelige og ligegyldige men er alt andet end det. For har du ikke styr på disse fraser risikerer du hurtigt at dit firma går konkurs selvom det rent faktisk tjener penge.

Meneto gør det nemt for dig at holde styr på bogholderiet og dine bilag

En af de sværeste ting når man skal have styr på sit regnskab er at holde styr på alle sine bilag. For bilagene er et lovkrav for at regnskabet kan godkendes. Derfor er det en god idé at holde dem samlet et sted. Men for at gøre det nemmere for dig tillader appen Meneto at du tager billeder af dine bilag og uploade dem direkte. Det er nemt og hurtigt. Og vigtigst af alt det sikrer at du ikke mangler bilag når dit regnskab skal afsluttes.

Med en app får du hurtigt overblikket over dit firmas økonomi

Det smarte og nemme ved at have en app såsom den du kan læse mere om her; Meneto,  er at du ikke glemmer at journalisere dine bilag. For du har jo altid din telefon lige ved hånden. Mange af os kan fra tid til anden blive en smule distræte. Så bliver bilaget vi står med i hånden lagt i bunden af bilen og lige pludselig så bliver det krøllet og smidt ud sammen med de madrester der alligevel lå i bunden. Hele denne problematik undgår ved at bruge appen, du tager et billede og så er dit bilag journaliseret med det samme.

Dit firma kan blive lukket hvis du ikke laver bogføring korrekt

Man skal ikke spøge med bogføringen. For selvom den kan virke kedelig og ligegyldig til tider, så er man som virksomhedsejer omfattet af regnskabsloven og kan i yderste konsekvens risikerer både personlig bøde og fængselsstraf hvis man ikke har styr på regnskab. Ydermere køber man den risiko at firmaet kan blive lukket kun med begrundelse af at man ikke har styr på papirerne. Så få en regnskabsapp så kan du koncentrere dig om at drive dit firma og fører det til succes.