Som coach skal du være god til at lytte

At være coach er et spændende erhverv, som er lærerigt og givende. Du vil nemlig hver dag snakke med mennesker, som efter at have snakket med dig får det bedre. Du kan motivere dem på en måde så de får mere ud af deres liv end de nogensinde har. Dette er yderst tilfredsstillende og en ting, som kun er de færreste forundt. Et sted, hvor du blandt andet kan uddanne dig til at blive coach er Mindjuice. Det er et af de største steder for coaching uddannelser. Udover at de har specifikke uddannelser har de også nogle events, som du kan tage til. Disse events kan lære dig forskellige ting og meget ofte går de helt specifikt til værks. Det kan for eksempel være, at du på et kursus lærer hvordan du kan blive bedre til at kommunikere eller til at få din mening igennem. Et af de kurser de også har hos Mindjuice handler om at lytte. For selvom vi meget ofte tager det for givet så vil vi opleve, at det er meget vigtigt at lytte. For lytter vi ikke så vil der være mange ting vi misforstår. Og når vi handler på ting, som vi misforstår vil der ofte opstå konflikter.

En coach har et helt særligt erhverv

At man blevet coach vil man for det meste anbefale andre også at blive det. For det er et skønt erhverv og job, hvor man hver dag bliver bekræftet i livet og i motivationen. På uddannelsen hos Mindjuice har man måske lært hvordan man kan kommunikere bedre, lytte bedre og finde motivationen. Kan man få andre til at gøre disse ting i sit job som coach er det den komplette lykke. Noget af det du altid bør tænke over det er hvad andre siger. Hos Mindjuice vil de give dig nogle helt konkrete redskaber du kan hive frem når du står i en dialog. For her er det vigtigt, at du ser på det andet menneske og lytter.

 

Meget ofte er det desværre sådan, at folk har mere travlt med hvad de selv tænker end hvad andre tænker. Dette kaldes den såkaldte indre dialog. For i stedet for at høre hvad den anden siger tænker man over hvordan man selv fremstår og ser ud. Dette lærer man at lade være med når man bliver coach. For hvis man stopper med udelukkende at lytte til den indre dialog får man langt mere ud af kommunikation og dialoger med andre mennesker.

Find det rette læringsforløb hos Mindjuice

Skal du blive coach hos Mindjuice skal du også lige bestemme præcist hvilket forløb du ønsker at følge. Der findes nemlig flere forskellige så det handler om at finde et, der passer til lige netop dig. Skal du for eksempel være en coach med fokus på teambuilding er det et helt særligt forløb du skal finde. Det kan også være, at det er et læringsforløb, hvor du har fokus på kommunikation. Dette er også et specifikt læringsforløb du kan finde. Uanset hvilket læringsforløb du vælger bliver du coach. Se mere på siden https://www.mindjuice.com/, hvor du kan finde lige netop det forløb der passer dig bedst.